MANIFEST / DECLARAȚIE

on

|

views

and

comments

FERICIREA LA MUNCĂ. REGULA, NU EXCEPȚIA

Fericire la locul de muncă. Cel mai natural lucru din lume.

Fericirea la locul de muncă dă roade. Pentru tine, când ești fericit, ești mai sănătos, mai vivace, mai vesel, mai social și mai de succes.

Pentru organizații. Angajații mai fericiți sunt mai implicați, mai productivi, mai cooperanți, mai creativi și mai inovatori. Este mai puțin probabil să se îmbolnăvească și există o șansă mai mică de a experimenta o epuizare.

Fericirea la locul de muncă înseamnă muncă semnificativă, relații sănătoase, dezvoltare și distracție. Și despre oprirea regulilor inutile, a jocului de putere, a proceselor și procedurilor complicate, a absenteismului, a colegilor demotivați și a managerilor de coșmar.

Să creăm un loc de muncă pentru a stimula distracția, aprecierea, feedback-ul pozitiv, provocările extraordinare, încrederea, rezultatele semnificative și propriile responsabilități. Să lucrăm împreună, ca angajați, angajatori, antreprenori, organizații și mai ales ca ființe umane, pentru a face din fericirea la locul de muncă regula și nu excepția.

Dacă toți facem un pas, putem face o mare schimbare. TE implici?


  Da, vreau să contribui la o lume în care să fii fericit la locul de muncă este norma, nu excepția. Pentru aceasta, semnez manifestul și voi face tot ce-mi stă în putere pentru a pune Fericirea la Muncă pe ordinea de zi. Pentru mine, în cadrul echipei și al organizației mele.

  *** *** ***

  pentru înregistrarea organizației, te rugam să ne trimiți:  Editor web
  o initiativa Atelierul de idei & Revista Patronatului Roman
  Share this
  Tags

  recomandate:

  Ce ne spune Cristina despre „Happyness at Work”?

  Despre "Happyness at Work" vă spunem că este mai mult decât un concept la modă. Am pornit acest parteneriat cu Cristina Baghiu pentru că...

  MANIFEST / DECLARAȚIE

  FERICIREA LA MUNCĂ. REGULA, NU EXCEPȚIA Fericire la locul de muncă. Cel mai natural lucru din lume. Fericirea la locul de muncă dă roade. Pentru tine,...

  ARGUMENT

  Fericirea la locul de muncă ar trebui să fie o prioritate de top pentru toate companiile. Pentru că acest concept este sănătos pentru angajați:...
  spot_img

  postări recente

  More like this

  newsletter